Užkandžių idėjos jau www.gudobele.lt

krimsk kitaip tiesusNaujus metus pradedame naujomis idėjomis! Siūlome – duonos traškučius BON CHANCE krimsti kitaip. Ko gero, jau įsitikinote, jog tai puikus užkandis, tad nuo šiol laukdami svečių, ar tiesiog ieškodami kažko neįprasto ir naujo pietums ar vakarienei, išbandykite nesudėtingus ir gardžius receptus, kuriuos rasite mūsų svetainėje.

Visos puikios ir traškios idėjos vienoje vietoje! Tiesiog spustelkite ant paveikslėlio kairėje.

Skanaus!

NAUJIENA – Juodųjų pipirų ir grietinės skonio BON CHANCE

BC_08Jau šiandien skubėkite į prekybos centrus Prisma, kur jūsų laukia naujutėlaičiai juodųjų pipirų ir grietinės skonio duonos traškučiai BON CHANCE, sėkmingai debiutavę ir už mūsų šalies ribų. Vienoje didžiausių maisto parodų pasaulyje SIAL Paris drauge su senbuviais šio skonio duonos traškučiai jau spėjo pasidabinti diplomu už metų inovacijas!

NAUJIENA!

Duona_Amziaus_visos Šimtmečių tradicijas puoselėjanti kepyklos „Gudobelė“ naujiena – AMŽIAUS duonų šeima. Tamsi ir šviesi šio pavadinimo duonos kepamos ne tik be jokių dirbtinių maisto priedų, bet ir be pridėtų mielių, tad gali didžiuotis Tautinio paveldo sertifikatu. Be to, krosnyje jos kepamos dideliais kepalais, tad yra itin kvapnios. Gardus ir minkštas ir naujasis Amžiaus batonas, tad nepraleiskite progos paragauti jau šiandien! Kepykla „Gudobelė“ – NATŪRALU. BE KOMPROMISŲ

Kviečiame aplankyti mus parodose

Kviečiame aplankyti mus ir duonos traškučių BON CHANCE stendą 5 maisto parodose visame pasaulyje

parodos 2015

Bon Chance apdovanoti SIAL inovation diplomu!

sial inovation diplomas Pelnytai galime didžiuotis duonos traškučiais Bon Chance, kurie vienoje didžiausių maisto parodų pasaulyje SIAL Paris 2014 buvo apdovanoti inovacijų diplomu! Džiaugiamės ir dalinamės juo su Jumis, mūsų duonos traškučių valgytojais.

Kviečiame aplankyti mus parodoje SIAL

image002 copy Lietuvių pamėgtus duonos traškučius BON CHANCE jau įvertino ir tarptautiniai ekspertai. Vienoje didžiausių maisto parodų pasaulyje Barbekiu ir Picos skonio BON CHANCE kovos dėl didžiojo SIAL inovacijų 2014 prizo.

Kviečiame palaikyti ir aplankyti mus Paryžiuje spalio 19-23 dienomis!