Traškios duonelės

duonele pjuvis su uzrasais
BonCrisp_linu-sezamu-kmynu

BonCrisp_moliugu-suriu

BonCrisp_saulegrazomis-sezamu

BonCrisp_suriu-svogunu

BON CRISP – tai tradicinė skandinaviška traški duonelė, kurios šaknys veda į daugiau nei prieš tūkstantmetį klestėjusių Vikingų laikus. Jau tada buvo įvertinta: duonelę ne tik patogu gabenti, nepakitusio skonio ji išsilaiko ilgus mėnesius, mat turi itin mažai drėgmės. Iki šių laikų traški duonelė – vienas svarbiausių šiaurietiškos virtuvės atributų.

BON CRISP skanaukite su įvairiausiais padažais ar sriubomis, įvertinkite jų unikalų skonį patiekdami kaip atskirą užkandį, prie salotų, su įvairiomis užtepėlėmis, prie vyno ar alaus.