• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos
  • Receptai

Fetos ir jogurto užtepas

Fetos sūris sumaišytas su tirštu jogurtu pavirstą į puikų užtepą prie „Bon Crisp“traškių duonelių.

Ingredientai

50 g fetos
150 ml graikiško jogurto
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukšto citrinos sulčių
saujos šviežių krapų
duonelių „Bon Crisp“

Gaminimas

Ruošdami padažą fetos sūrį sutrinkite šakute, ant jo užpilkite jogurtą ir maišykite, kol padažas taps vientisas. Jį skaninkite citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, kapotais krapais ir maltais pipirais. Kadangi fetos sūris yra sūrus, druska padažą gardinkite atsargiai. Pateikite su traškiomis duonelėmis „Bon Crisp“.

  • gegužės 22, 2019

Kita istorija

Dalyvausime parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2018“

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy