Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos

Gardūs padažai prie užkandžių

Siūlome pasigaminti tris gardžius padažus, kurie puikiai tiks prie krosnyje keptų duonos traškučių BON JOY.

Česnakinis varškės kremas

Ingredientai:

  • 1 pakelis liesos varškės;
  • 1 skiltelė česnako;
  • kelios šakelės šviežio raudonėlio ar baziliko;
  • 100 ml pieno;
  •  šiek tiek druskos ir pipirų.

Į maisto trintuvą sudedame varškę ir smulkintą česnaką, taip pat supilame pieną, pabarstome druska, pipirais ir viską patriname 15-20 sekundžių. Jei trūksta drėgmės – pilame dar šiek tiek pieno. Tuomet smulkiai supjaustome naudojamas šviežias žoleles (man skaniausia su šviežiu raudonėliu) ir įmaišome į varškės kremą. Patiekiau su svogūnų skonio „Bon Joy“ duonos traškučiais.

Čederio sūrio padažas

Ingredientai:

  • šaukštas kukurūzų krakmolo;
  • 1 šaukštas sviesto arba aliejaus;
  • 100g čederio sūrio;
  • 200ml pieno;
  • 2 šaukštai kreminio sūrelio;
  • šiek tiek druskos ir pipirų;
  • keli lašai aštraus padažo.

Puode įkaitiname aliejų arba ištirpiname sviestą. Tuomet beriame kukurūzų krakmolą, labai gerai išmaišome ir pakepame 1-2 minutes. Supilame pieną ir pamaišydami šluotele verdame 7-8 minutes ant vidutinės kaitros, kol pienas sutirštėja. Po to suberiame tarkuotą sūrį, kreminį sūrį, druską, pipirus, aštrų padažą ir viską išmaišome kol sūris ištirpsta. Patiekiame kol šiltas. Man labai patiko su česnako skonio „Bon Joy“ juodos duonos traškučiais

Riešutų sviesto padažas su medumi

Ingredientai:

  • 150 ml natūralaus jogurto;
  • 3 šaukštai riešutų sviesto;
  • 1 šaukštas medaus.

Visus ingredientus išplakame šluotele ir patiekiame su saldžiais užkandžiais ar vaisiais.

  • liepos 13, 2019

Kita istorija

NAUJIENA – juodos duonos BON CHANCE traškučiai!

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy