


Nuostabaus skonio užkandis jūsų šventiniam stalui – krevečių iešmeliai su ananasų salotomis ir Bon Chance duonos taškučiais.
Receptui reikės:
500 gr. karališkų krevečių
Pusė ananaso
Poras
300 gr. morkų
Agurkas
Mėlynas svogūnas
Salieras
200 gr. natūralaus jogurto
100 gr. garstyčių
Citrina
Žiupsnelis cukraus
4 v. š. Kikkoman Ponzu padažo
Jūros druska su pipirais
Saujelė Bon Chance juodos duonos traškučių.
Supjaustykite juostelėmis ananasą, salierą, morkas, agurką ir žiedais porą, bei mėlynąjį svogūną.
Garstyčias sumaišykite su jogurtu, druska, pipirais, cukrumi, įspauskite pusės citrinos sulčių ir permaišykite.
Krevetes pagardinkite druska ir pipirais, apšlaktykite citrinos sultimis ir suverkite ant medinių iešmelių. Kepkite įkaitintoje Kamado BONO kepsninėje po 2 min. iš abiejų pusių nuolat aptepant padažu.
Patiekite su salotomis ir Bon Chance duonos taškučiais.
Skanaus.
Recepto autorius: „Virtuvės istorijos“.
Nuotraukos: Tomasfoto.lt