TV3 kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“ svečiavosi kepykloje „Gudobelė“.
Kiekvieną šeštadienio rytą trys maisto ekspertai: profesionali virtuvės šefė Ilona Juciūtė-Čibirkienė, virtuvės guru Gidonas Šapiro-Bilas bei Lietuvoje gyvenantis virtuvės šefas Dilan Damplella Gamage iš Šri Lankos kviečia keliauti po skirtingas Lietuvos apskritis ir susipažinti su geriausiais kulinariniais objektais.
Pirmoje šio sezono laidoje buvo pristatyta ir mūsų kepyklą „Gudobelė“. Laidos vedėjai atvykę į kepyklą, turėjo puikią galimybę išvysti duonos „Palanga“ kepimo kelią ir netgi patys prisidėti prie šio kepimo proceso, išragauti visų rūšių BON CHANCE duonos traškučių ir susipažinti su naujais BON JOY gaminiais.
Dalinamės laidos akimirkomis!