Nuostabaus skonio ir aromato Tailandietiška sriuba su jūros gėrybėmis.
Receptui reikės:
Al. aliejaus
300 gr. jūros gėrybių mišinio
1l. vištienos sultinio
400 ml. kokosų pieno
2 v.š. žuvies padažo Assorti
3 česnako skiltelių
2 cm. imbiero šaknies
2 v.š. raudonojo kario pastos
1 v.š. citrinžolės pastos
1 v.š. Majonezas Vilnius
6 pievagrybių
200 g. stiklinių makaronų
Druskos, pipirų
2 v.š. citrinos sulčių
Patiekimui:
BON CHANCE juodos duonos traškučiai
Čili pipiras
Šviežios kalendros
Juodų sezamo sėklų
Laimas
Gaminimas:
Įkaitinkite kepsninėje keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite jūros gėrybes. Apkepkite kelias minutes ir įmaišykite smulkintą česnaką ir imbierą, sudėkite kario pastą, citrinžolės pastą, majonezą ir dar maišant viską pakepkite kelias minutes. Į puodą supilkite sultinį, sudėkite smulkintus pievagrybius, keptuvės turinį ir virkite apie 2 minutes.
Į puodą supilame makaronus ir verdame dar 2 minutes. Supilkite kokosų pieną, žuvies padažą, įspauskite citrinos sulčių. Pagal skonį beriame druskos ir pipirų. Patiekiame su Bon Chance traškučiais.
Skanaus.
Receptas: „Virtuvės istorijos“.