• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos
  • Receptai

Burokėlių užtepas

Netradicinis, bet labai gardus ir sveikas užtepas prie traškių duonelių „Bon Crisp“.


Tai kiek netradicinis, bet labai gardus ir sveikas užtepas prie traškių duonelių „Bon Crisp“.
Tradicinės daržovės – burokėliai šiame užtepe pateikiami netradiciškai, trinti bei gardinti rytietiškais skoniais: kalendromis, datulių sirupu, granatų sėklomis.

Ingredientai

150 g virtų arba keptų burokėlių
2 šaukštų graikiško jogurto
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio citrinų sulčių
1 šaukšto datulių sirupo
1 česnako skiltelės
0,5 šaukšto maltų kalendrų
druskos, juodųjų pipirų
kelių šaukštų granatų sėklų
kelių šaukštų lazdynų riešutų
pakelio duonelių „Bon Crisp“

Gaminimas

Virtus arba keptus burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite. Elektriniu trintuvu į košelę sutrinkite pjaustytus burokėlius kartu su tirštu jogurtu, alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Trintą užtepą gardinkite datulių sirupu, kapotu česnaku, maltomis kalendromis ir maltais pipirais, druska.

Paruoštą užtepą sudėkite į indelį, apibarstykite granatų sėklomis ir skaldytais skrudintais lazdynų riešutais bei šalia pateikite traškių duonelių „Bon Crisp“.

  • gegužės 23, 2019

Kita istorija

Avokadų užtepas

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy