• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos
  • Receptai

Avokadų užtepas

Šis avokadų užtepas labai panašus į tradicinę meksikietišką gvakamolę (“guacamole”).


Šis avokadų užtepas labai panašus į tradicinę meksikietišką gvakamolę (“guacamole”).
Tik jie ją dar gardina smulkiai pjaustytu pomidoru be sėklų. Užtepas labai tinka prie traškių duonelių „Bon Crisp“.

Ingredientai

2 prinokusių avokadų
1 šaukšto žaliųjų citrinų sulčių
pusės šaukštelio druskos
pusės raudonojo svogūno
pusės šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelio pipirų
duonelių „Bon Crisp“

Gaminimas

Užtepui naudokite tik minkštus ir gerai sunokusius avokadus, juos perpjaukite pusiau, ištraukite kauliuką ir šaukštu išimkite minkštimą. Avokadų minkštimą apliekite žaliųjų citrinų sultimis, kad nepradėtų tamsėti ir šakute gerai sutrinkite.

Raudonąjį svogūną smulkiai sukapokite ir praskalaukite po tekančiu vandeniu, gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir suberkite į trintus avokadus. Užtepą gardinkite druska, aitriųjų paprikų dribsniais ir maltais pipirais bei gerai išmaišykite. Pateikite su traškiomis duonelėmis „Bon Crisp“.

  • gegužės 23, 2019

Kita istorija

Moliūgų užtepas

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy