• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos
  • Receptai

Daigų salotos su pelėsiniu sūriu

Šioms pavasarinėmis salotoms sotumo ir pikantiškumo suteikia mėlynųjų pelėsių sūris, skrudintos saulėgrąžų sėklos, kepti šoninės gabalėliai ir duonos traškučiai.



Šioms pavasarinėmis salotoms sotumo ir pikantiškumo suteikia mėlynųjų pelėsių sūris, skrudintos saulėgrąžų sėklos, kepti šoninės gabalėliai ir duonos traškučiai.
Tai puikus patiekalas lengvai pavasario vakarienei prie taurės balto vyno.

Ingredientai

100 daigintų saulėgrąžų daigų
50 g mėlynųjų pelėsio sūrio
50 g saulėgrąžų sėklų
50 g rūkytos šoninės
kelių saujų „Bon Chance“ duonos traškučių

Padažui
1 šaukšto citrinos sulčių
3 šaukštų saulėgrąžų aliejaus
1 šaukšelio grūdėtų garstyčių
1/2 a.š medaus

Gaminimas

Saulėgrąžų daigus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite salotų džiovyklėje.

Sausoje keptuvėje, nuolat maišydami, paskrudinkite saulėgrąžų sėklas. Palikite jas praaušti.

Rūkytą šoninę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir paskrudinkite keptuvėje, kol taps traškūs. Iškepusią šoninę sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Į lėkštę berkite daigintinius, ant jų uždėkite traškios šoninės gabalėlius, patrupinkite sūrio ir apibarstykite saulėgrąžomis. Iš padažui skirtų sudedamųjų dalių indelyje suplakite padažą ir užpilkite ant paruoštų salotų. Salotas apibarstykite duonos traškučiais.

  • gegužės 22, 2019

Kita istorija

Žirnelių užtepas

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy