• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos

Itališkas omletas su kumpiu ir pomidorais

Purus, švelnus ir tirpstantis burnoje omletas, puikiai tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. 

Receptui reikės:

5-6 vnt. Bulvių
2 vnt svogūnai
3-4 v.š. aliejaus
5 kiaušiniai
100 ml. grietinėlės
5 v. š. tarkuoto permazano sūrio
200 gr. rikotos sūrio
180 gr. vyšninių pomidorų
6 griežinėlių vytinto kumpio
BON JOY traškučių
Saujelė smulkintų česnakinių laiškų
Saujelė brokolių
Druskos
Pipirų
Žiupsnelis cukraus
2 v. š. Majonezo Vilnius


Dubenyje išplakite kiaušinius su grietinėle ir rikota sūriu, įmaišykite parmezaną, pagardinkite prieskoniais.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepkite svogūnus su žiupsneliu cukraus, kol pradės rusvėti ir karamelizuotis. Atidėkite į lėkštę.
Bulves supjaustykite 3mm griežinėliais. Apkepkite keptuvėje pagardindami druska, pipirais iš abiejų pusių. Sudėkite ant popierinės servetėlės.
Pusę bulvių sudėkite į kepimo skardą 26cm. ant jų užtepkite šaukštą majonezo, dalį svogūnų, pagardinkite druska, pipirais. Vėl kartokite sluoksnis bulvių, majonezo, svogūno, prieskoniai.
Užpilkite kiaušinių masę, sudėkite kumpio griežinėlius, pusiau pjautus pomidoriukus ir duonos traškučius.
Kepkite kepsninėje netiesioginėje kaitroje 160C 45-50 min.
Iškeptą pabarstykite česnako laiškais.
Skanaus.

Recepto idėja: Virtuvės istorijos

Nuotraukos: Tomasfoto.lt

  • lapkričio 24, 2019

Kita istorija

Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy