Užtepas su tunais ir marinuotais agurkėliais labai gardus, panašų galima būtų pasigaminti ir su rūkyta skumbre.
Užtepas su tunais ir marinuotais agurkėliais labai gardus, panašų galima būtų pasigaminti ir su rūkyta skumbre.
Užtepui geriau naudokite alyvuogių aliejuje marinuotą kokybišką tuną, o majonezą keiskite graikišku tirštu jogurtu.
Ingredientai
1 dežutės konservuotų tunų aliejuje
4 šaukštų graikiško jogurto
keletos marinuotų agurkėlių
maltų juodųjų pipirų ir druskos
pakelio duonos traškučių „Bon Chance“
Gaminimas
Tuną šakute sutrinkite į košelę. Sumaišykite su jogurtu, pipirais ir druska. Į užtepą smulkiai įpjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite.
Pateikite su duonos traškučiais „Bon Chance“.