• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos
  • Receptai

Vištienos sultinys

Išbandykite sultinį pagardinti pusiau ruginės duonos traškučiais „Bon Chance“, būsite maloniai nustebinti kitokiu tos pačios sriubos skoniu.

Išbandykite sultinį pagardinti pusiau ruginės duonos traškučiais „Bon Chance“, būsite maloniai nustebinti kitokiu tos pačios sriubos skoniu.

Ingredientai

500 g vištienos (sparnelių, nugarėlių, kauliukų)
1 svogūno
1 saliero
1 lauro lapo
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 morkos
2 l vandens
kelių juodųjų pipirų žirnelių
kelių čiobrelio šakelių
kelių saujų „Bon Chance“ duonos traškučių

Gaminimas

Sriubos puode ant aliejaus pakepkite pjaustytą vištieną ir svogūnus, kai kiek apkeps supilkite į puodą vandenį, sudėkite pjaustytas morkas, salierus ir prieskonius bei virkite ant žemos ugnies apie 1,5 val.

Išvirusį sultinį perkoškite per sietelį, palikite, kad praauštų ir statykite į šaldytuvą. Po kelių valandų šaldytuve nuo sultinio nugraibykite susidariusį riebalų sluoksnį, o sultinį pašildykite. Pateikite supylę į puodelį, pagardinę šviežiais krapais arba petražolėmis, česnakais ir apibarstę duonos traškučiais „Bon Chance“.

  • gegužės 22, 2019

Kita istorija

Pupų užtepas

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy