Išbandykite sultinį pagardinti pusiau ruginės duonos traškučiais „Bon Chance“, būsite maloniai nustebinti kitokiu tos pačios sriubos skoniu.
Išbandykite sultinį pagardinti pusiau ruginės duonos traškučiais „Bon Chance“, būsite maloniai nustebinti kitokiu tos pačios sriubos skoniu.
Ingredientai
500 g vištienos (sparnelių, nugarėlių, kauliukų)
1 svogūno
1 saliero
1 lauro lapo
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 morkos
2 l vandens
kelių juodųjų pipirų žirnelių
kelių čiobrelio šakelių
kelių saujų „Bon Chance“ duonos traškučių
Gaminimas
Sriubos puode ant aliejaus pakepkite pjaustytą vištieną ir svogūnus, kai kiek apkeps supilkite į puodą vandenį, sudėkite pjaustytas morkas, salierus ir prieskonius bei virkite ant žemos ugnies apie 1,5 val.
Išvirusį sultinį perkoškite per sietelį, palikite, kad praauštų ir statykite į šaldytuvą. Po kelių valandų šaldytuve nuo sultinio nugraibykite susidariusį riebalų sluoksnį, o sultinį pašildykite. Pateikite supylę į puodelį, pagardinę šviežiais krapais arba petražolėmis, česnakais ir apibarstę duonos traškučiais „Bon Chance“.