• EN
  • RU
Light logo Dark logo
  • Pradžia
  • Produktai
    • Šviesi duona
    • Tamsi duona
    • Batonai
    • Užkandžiai
    • Skrudinimo duona
    • Konditerija
  • Šviežios istorijos
  • Apie mus / Kontaktai

2019 © Gudobele

  •  Šviežios istorijos
  • Receptai

Daržovių ir sūrio sumuštiniai

Stalo karaliai sumuštiniai – ne tik pusryčiams prie arbatos puodelio, bet ir vakarienei ar iškylai.

Ingredientai

2 riekės batono „Iš gamtos kraitės“ su visagrūdžiais miltais
2 riekės tamsios duonos „Iš gamtos kraitės“ su visagrūdžiais miltais
2 riekės šviesios duonos „Iš gamtos kraitės“ su visagrūdžiais miltais
2 riekės sumuštinių duonos „Iš gamtos kraitės“ su visagrūdžiais miltais
4 šaukštai tepamojo nesaldaus varškės sūrio
1 sauja salotų
2 vidutinio dydžio agurkai
1 avokadas
2 šaukštai citrinų sulčių
4 riekės fermentinio sūrio
1 sauja šviežių bazilikų lapelių

Gaminimas

Salotas ir bazilikus nuplaukite, nusausinkite salotų džiovyklėje. Avokadą nulupkite, išimkite kauliuką, minkštimą supjaustykite plonomis riekelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis. Agurkus nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais.

Visas duonos ir batono riekeles aptepkite varškės sūriu, perpjaukite pusiau. Ant vienos puselės klokite salotų lapų, avokado, agurkų, bazilikų, fermentinio sūrio, o tada – atvirkštine tvarka: bazilikų, agurkų, avokado, salotų. Galiausiai sumuštinį užvožkite kita duonos ar batono riekele.

Taip susluoksniuotus sumuštinius bent pusvalandį palaikykite suslėgtus arba sudėkite porcijomis į sumuštinių maišelius ir sustatykite į pailgą stačiakampę dėžutę.

  • gegužės 22, 2019

Kita istorija

Avinžirnių užtepas

TAMSI DUONA     ŠVIESI DUONA     SKRUDINIMO DUONA     BATONAI     UŽKANDŽIAI      KONDITERIJA

2019 © Gudobele

Made by

Choco Agnecy