Sodri, išraiškingo skonio ir kvapo sriuba su imbieru, kokosų pienu ir duonos traškučiais BON JOY.
Šilkinės tekstūros sriuba puikiai tiks lengvai paruošiamiems pietums ar sušildys žvarbiais žiemos vakarais. Nebijokite eksperimentuoti ir išbandyti kažką naujo!
5 puodeliai smulkintų morkų
1 v. š. Majonezo “Vilnius”
1 arb. š. cukraus
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis tarkuoto imbiero
1/2 laimo, sulčių
1 svogūnas
1 šaukštelis dž. čiobrelių (“Sauda” prieskoniai)
400ml kokosų pieno
900 ml daržovių sultinio
1/2 šaukštelio pipirų
3/4 šaukštelio druskos
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
BON JOY duonos traškučių
Į puodą įpilkite aliejaus, suberkite smulkintas morkas, svogūną, cukrų ir įdėkite majonezą, permaišykite ir kepkite 5-6 minutes.
Sudėkite smulkintą česnaką, imbierą, virkite dar 4-5 minutes.
Supilkite sultinį, pagardinkite prieskoniais, čiobreliais ir virkite apie 20 min.
Sutrinkite viską trintuvu.
Įmaišykite kokosų pieną, laimo sultis, papuoškite traškučiais ir mėgaukitės!
Idėjos autorius: “Virtuvės istorijos”.
Nuotraukos: Tomasfoto.lt